Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Tips van een Utrechts horeca uitzendbureau voor makkelijke gerechten.

Wellicht heb je nooit eerder van Doen Horeca uit Utrecht gehoord? De kans is echter groot dat je in het verleden al eens bent gaan eten in een restaurant waar uitzendkrachten van dit Utrechtse horeca uitzendbureau werken. Zeker in de zomer heeft deze organisatie het ontzettend drukt met het plaatsen van werkzoekende studenten bij verschillende uitgaansgelegenheden. Niet alleen zijn er in de zomer veel studenten die wat bij willen verdienen. Ook zijn horecagelegenheden steeds vaker op zoek naar jonge uitzendkrachten, die relatief goedkoop in de bediening of in de keuken kunnen werken tijdens de drukke zomermaanden.

Wij spraken met Doen Horeca over lekker gemakkelijke recepten, die je binnen een korte tijd kunt bereiden.

Tip 1: zoek recepten op internet

Een van de makkelijkste manieren om aan een gezond en snel te bereiden gerecht te komen, is door deze op te zoeken op internet. Tegenwoordig zijn zelfs in de apps van supermarkten recepten te vinden, waarvan je de benodigde ingrediënten automatisch aan je digitale boodschappenlijst toe kan laten voegen. Makkelijker kan het niet! Ook kun je recepten zoeken bij de ingrediënten die je nog in de voorraadkast hebt liggen. Ideaal als je deze ingrediënten op wilt maken voor je vakantie.

Tip 2: kies voor een zomerse salade

In de zomer kun je altijd voor een heerlijke, frisse zomersalade kiezen. In een zomerse salade beperkt men de vulling, om de salade zo licht mogelijk te houden. Er zijn verschillende ingrediënten die goed bij een dergelijke salade passen, denk aan appels, stukjes peer, stukje gerookte kip, croutons en natuurlijk verse salade.

Het is erg leuk om je eigen salade te kweken! Poot aan het begin van de lente een aantal slaplantjes in de tuin, om in de zomermaanden te kunnen genieten van verse sla.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op september 12, 2017 door in Blogs en getagd als , , .

RSS Bee Jee kookt!

kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

Tamar Creatief

Inspiratie voor naald en draad

%d bloggers liken dit: