Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

De lekkerste recepten van delicious.

Wil je ook ieder seizoen de lekkerste recepten op tafel kunnen zetten zonder dat je daarbij steeds voor dezelfde maaltijden kiest? Om inspiratie op te doen voor de meest uiteenlopende gerechten doe ik inspiratie op uit het magazine delicious. Delicious is een maandblad zoals Foodies waarin alles draait om eten en koken, precies wat ik leuk én lekker vind! Met een proefabonnement op delicious kun je ook zelf binnen no time genieten van de lekkerste recepten. Via proefabonnementkrant.com vind je de meest voordelige aanbiedingen voor dit smakelijke magazine.

delicious: een blad voor iedereen

Wat ik zo leuk vind aan delicious is dat het een blad is dat geschikt is voor iedereen die interesse heeft in koken. Je hoeft helemaal geen expert te zijn om de gerechten en de recepten uit te proberen die in het magazine geschreven staan. Dit maak delicious toegankelijk én leuk! Ieder blad heeft een eigen thema waardoor je iedere maand andere smaakvolle gerechten kunt uitproberen. In de zomer lees je er meer over de lekkerste zomerse frisse maaltijden terwijl je in de winter juist meer te weten kunt komen over smakelijke stoofpotten, stamppotten en andere winterse gerechten.

Voordelen van delicious

Natuurlijk heb ik zelf de nodige inspiratie in mijn hoofd zitten, maar toegegeven: voor mijn dagelijkse recepten thuis haal ik zeker inspiratie uit delicious magazine. Dat is voor mij dan ook direct het grootste voordeel. Andere voordelen van een proefabonnement op delicious zijn:

 • In het blad vind je altijd een lijst met adressen in Nederland waar je heerlijk kunt eten, ideaal wanneer je op zoek bent naar een restaurant voor een avondje uit
 • Het magazine heeft vaak diverse leuke winacties en aanbiedingen in het blad staan
 • In delicious vind je niet alleen alles over eten, maar ook over wijn
 • De recepten in het magazine worden samengesteld door topkoks zoals Mister Kitchen en Bill Granger
 • In december kun je genieten van een extra dikke kerstspecial met heerlijke recepten voor kerstmaaltijden
 • In het blad vind je naast recepten leuke artikelen en interviews met topkoks en kookliefhebbers.

Delicious online

Ook online kun je genieten van veel leuke artikelen en recepten van delicious. Op de website en via de sociale media kanalen zoals het Facebook-account van delicious word je op de hoogte gehouden van de lekkerste recepten, de leukste kooktrends en nog veel meer. Wist je dat je er ook terecht kunt voor overheerlijke recepten voor smaakvolle taarten en koekjes? Wanneer je eenmaal begint met bladeren door de recepten beginnen je handen te kriebelen om te koken, bij mij in ieder geval wel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op september 12, 2017 door in Blogs en getagd als , , .

RSS Bee Jee kookt!

 • Is koken met quinoa gezond?
  In steeds meer recepten wordt gebruik gemaakt van quinoa in plaats van rijst. Quinoa is wel een stuk duurder dan rijst en desondanks ruilen veel mensen hun vertrouwde rijst in … Lees verder →
 • Gezonde tussendoortjes
  De gezondste tussendoortjes maak je gewoon zelf. In de supermarkt heb je een enorm aanbod van tussendoortjes. Wel zo makkelijk maar eigenlijk helemaal niet zo gezond. Het punt bij veel … Lees verder →
 • Het frituur dieet uit de airfryer.
  Voor veel mensen zou het frituur dieet een uitkomst kunnen bieden, dit is namelijk geen dieet waarbij je niet veel mag eten. Het is juist de bedoeling dat je zoveel … Lees verder →
 • Courgettesoep
  Met courgettes kun je ook een heerlijke soep maken. Het is een welkome afwisseling op de veel traditionelere kippen- of tomatensoep. Een courgettesoep is bovendien makkelijk te bereiden en je hoeft … Lees verder →
 • Kippenpoten uit de oven.
  Een fijn traditioneel gerecht uit de oven zijn kippenpoten. Ik herinner me nog van vroeger dat mijn moeder in het weekend vaak kippenpoten uit de oven voor ons maakte, lekker … Lees verder →
kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

My Berkeley Bowl

Making my way through the exotic fruits and vegetables of the Berkeley Bowl aisles, one delicious recipe at a time

%d bloggers liken dit: