Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Gezonde voeding waarmee je ook nog eens gewicht verliest.

Heb je al veel verschillende diëten en afvalmethodes de kans gegeven, maar heb je alsnog weinig succes hiermee? Overweeg dan om een telefonische coach in te schakelen die je op weg helpt om gezonde voeding uit te kiezen waarmee je gewicht kunt verliezen maar toch alle essentiële bouwstoffen binnenkrijgt. Naast voldoende en gezond eten is het natuurlijk ook belangrijk om te sporten en goed te bewegen als je wilt afvallen. Ook daarbij kan onze voeding is je van diensten. Zelfs als je pijn ervaart tijdens het afvallen dan kunnen we ingrijpen om veranderingen aan te brengen zodat je op een gezonde manier langzaamaan gewicht kunt verliezen.

Voorbeelden van lekkere maar toch gezonde voeding kunnen je op weg helpen

Ook als je een eigen dieet wilt creëren of recepten wilt bedenken die lekker maar toch gezond zijn dan kan je soms wel wat hulp gebruiken. Voeding kan samen met je gaan zitten om een lijst te maken van verschillende ingrediënten die je wel en niet goed liggen. Uiteraard wordt er hier ook rekening mee gehouden met de calorieën en andere stoffen die in de voeding zitten, daarna krijg je voorbeelden van lekkere en gezonde recepten waarmee je een stuk fijner gewicht kunt verliezen

Vergeet ook niet om voldoende te bewegen

Naast goede voeding is bewegen ook een belangrijk onderdeel als je wilt afvallen. Voor sommige mensen is dit moeilijker dan andere. Ook als je bijvoorbeeld een kantoorbaan heb of in een winkel werkt dan kan je niet zomaar even naar buiten om te gaan bewegen. Toch kan onze kootje vaak wat tips geven om meer beweging in je dag te brengen.

Pijn tijdens het afvallen? Breng veranderingen aan

Soms kan er een pijn ontstaan die je voor het afvallen nog niet ervaarde, vaak is dat een signaal van het lichaam dat je even rust moet nemen en misschien minder extreem moet bewegen of diëten. Waar veel mensen de fout ingaan, is het feit dat men de snel probeert gewicht te verliezen. Dit gewicht is er door de jaren heen bijgekomen en verlies je normaliter niet binnen een aantal weken, dat zou in ieder geval niet gezond zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op september 6, 2017 door in Blogs en getagd als , , , .

RSS Bee Jee kookt!

 • Is koken met quinoa gezond?
  In steeds meer recepten wordt gebruik gemaakt van quinoa in plaats van rijst. Quinoa is wel een stuk duurder dan rijst en desondanks ruilen veel mensen hun vertrouwde rijst in … Lees verder →
 • Gezonde tussendoortjes
  De gezondste tussendoortjes maak je gewoon zelf. In de supermarkt heb je een enorm aanbod van tussendoortjes. Wel zo makkelijk maar eigenlijk helemaal niet zo gezond. Het punt bij veel … Lees verder →
 • Het frituur dieet uit de airfryer.
  Voor veel mensen zou het frituur dieet een uitkomst kunnen bieden, dit is namelijk geen dieet waarbij je niet veel mag eten. Het is juist de bedoeling dat je zoveel … Lees verder →
 • Courgettesoep
  Met courgettes kun je ook een heerlijke soep maken. Het is een welkome afwisseling op de veel traditionelere kippen- of tomatensoep. Een courgettesoep is bovendien makkelijk te bereiden en je hoeft … Lees verder →
 • Kippenpoten uit de oven.
  Een fijn traditioneel gerecht uit de oven zijn kippenpoten. Ik herinner me nog van vroeger dat mijn moeder in het weekend vaak kippenpoten uit de oven voor ons maakte, lekker … Lees verder →
kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

My Berkeley Bowl

Making my way through the exotic fruits and vegetables of the Berkeley Bowl aisles, one delicious recipe at a time

%d bloggers liken dit: