Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

HelloFresh Winactie.

Na mijn uitgebreide artikel over maaltijdboxen dat ik nog niet zo lang geleden op mijn website heb geplaatst, heb ik vandaag weer iets wat met deze luxe boodschappenpakketten te maken heeft. Deze actie loopt niet geheel via mij maar via de Facebook pagina van Maaltijdbox Vergelijken, daar hebben ze HelloFresh winactie lopen waarmee je een HelloFresh proefbox kunt winnen, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de pagina en het bericht te delen en liken, en in het bericht iemand te taggen waarmee jij deze maaltijdbox zou willen delen.

HelloFresh winactie.

Ik volg deze pagina al een tijdje en weet dat ze regelmatig win acties hebben niet alleen voor HelloFresh maar ook voor de andere zoals Marley Spoon, De Allerhande Box, Mathijs Maaltijdbox etc. Het kan dus leuk uitpakken om deze pagina te liken en zo te volgen, zo blijf ook jij op de hoogte van nieuwe acties en leuke kortingen op maaltijdboxen en gerelateerde bezorgd diensten. Klik op de afbeelding om naar de Facebook pagina te gaan.

HelloFresh winactie

Maaltijdboxen algemeen.

Deze HelloFresh winactie is natuurlijk een leuke manier om een keer een gratis maaltijdbox te proberen en zo kennis te maken met dit fenomeen, misschien is het wat voor je, misschien ook niet. Wat mij betreft hebben deze boxen veel voordelen die gewoon weg niet opwegen tegen de nadelen, nadelen ken ik eigenlijk niet behalve dat ik weet dat sommige mensen deze boxen erg duur vinden, echter is daar ook weer wat voor te zeggen, want je betaalt tenslotte voor een dienst, een gemak. Een Taxi is logischerwijs ook duurder dan de tram of trein toch?

Verder kan ik alleen maar positieve eigenschappen bedenken zoals, dat ze gezond zijn door de verse ingrediënten, de recepten zijn inspirerend en erg leerzaam, het is gezellig en altijd weer een verassing, dan heb ik het nog niet over de bezoekjes aan de supermarkt die je bespaard blijven. 😉 Hoe dan ook, ik gebruik deze boxen regelmatig en misschien is het daarom een keer leuk, indien daar interesse in is, om een recensie te schrijven over zo,n kookbox.

Wil je mee doen aan de HelloFresh winactie maar weet je als een van de weinigen niet precies wat het is? Dan kun je hier wat meer informatie vinden over HelloFresh en elke andere maaltijdbox die je in België en Nederland kunt bestellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op mei 27, 2016 door in Winacties en getagd als , , .

RSS Bee Jee kookt!

 • Is koken met quinoa gezond?
  In steeds meer recepten wordt gebruik gemaakt van quinoa in plaats van rijst. Quinoa is wel een stuk duurder dan rijst en desondanks ruilen veel mensen hun vertrouwde rijst in … Lees verder →
 • Gezonde tussendoortjes
  De gezondste tussendoortjes maak je gewoon zelf. In de supermarkt heb je een enorm aanbod van tussendoortjes. Wel zo makkelijk maar eigenlijk helemaal niet zo gezond. Het punt bij veel … Lees verder →
 • Het frituur dieet uit de airfryer.
  Voor veel mensen zou het frituur dieet een uitkomst kunnen bieden, dit is namelijk geen dieet waarbij je niet veel mag eten. Het is juist de bedoeling dat je zoveel … Lees verder →
 • Courgettesoep
  Met courgettes kun je ook een heerlijke soep maken. Het is een welkome afwisseling op de veel traditionelere kippen- of tomatensoep. Een courgettesoep is bovendien makkelijk te bereiden en je hoeft … Lees verder →
 • Kippenpoten uit de oven.
  Een fijn traditioneel gerecht uit de oven zijn kippenpoten. Ik herinner me nog van vroeger dat mijn moeder in het weekend vaak kippenpoten uit de oven voor ons maakte, lekker … Lees verder →
kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

My Berkeley Bowl

Making my way through the exotic fruits and vegetables of the Berkeley Bowl aisles, one delicious recipe at a time

%d bloggers liken dit: