Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

HelloFresh Winactie.

Na mijn uitgebreide artikel over maaltijdboxen dat ik nog niet zo lang geleden op mijn website heb geplaatst, heb ik vandaag weer iets wat met deze luxe boodschappenpakketten te maken heeft. Deze actie loopt niet geheel via mij maar via de Facebook pagina van Maaltijdbox Vergelijken, daar hebben ze HelloFresh winactie lopen waarmee je een HelloFresh proefbox kunt winnen, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de pagina en het bericht te delen en liken, en in het bericht iemand te taggen waarmee jij deze maaltijdbox zou willen delen.

HelloFresh winactie.

Ik volg deze pagina al een tijdje en weet dat ze regelmatig win acties hebben niet alleen voor HelloFresh maar ook voor de andere zoals Marley Spoon, De Allerhande Box, Mathijs Maaltijdbox etc. Het kan dus leuk uitpakken om deze pagina te liken en zo te volgen, zo blijf ook jij op de hoogte van nieuwe acties en leuke kortingen op maaltijdboxen en gerelateerde bezorgd diensten. Klik op de afbeelding om naar de Facebook pagina te gaan.

HelloFresh winactie

Maaltijdboxen algemeen.

Deze HelloFresh winactie is natuurlijk een leuke manier om een keer een gratis maaltijdbox te proberen en zo kennis te maken met dit fenomeen, misschien is het wat voor je, misschien ook niet. Wat mij betreft hebben deze boxen veel voordelen die gewoon weg niet opwegen tegen de nadelen, nadelen ken ik eigenlijk niet behalve dat ik weet dat sommige mensen deze boxen erg duur vinden, echter is daar ook weer wat voor te zeggen, want je betaalt tenslotte voor een dienst, een gemak. Een Taxi is logischerwijs ook duurder dan de tram of trein toch?

Verder kan ik alleen maar positieve eigenschappen bedenken zoals, dat ze gezond zijn door de verse ingrediënten, de recepten zijn inspirerend en erg leerzaam, het is gezellig en altijd weer een verassing, dan heb ik het nog niet over de bezoekjes aan de supermarkt die je bespaard blijven. 😉 Hoe dan ook, ik gebruik deze boxen regelmatig en misschien is het daarom een keer leuk, indien daar interesse in is, om een recensie te schrijven over zo,n kookbox.

Wil je mee doen aan de HelloFresh winactie maar weet je als een van de weinigen niet precies wat het is? Dan kun je hier wat meer informatie vinden over HelloFresh en elke andere maaltijdbox die je in België en Nederland kunt bestellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op mei 27, 2016 door in Winacties en getagd als , , .

RSS Bee Jee kookt!

 • Gezonde gevarieerde maaltijden en nieuwe recepten
  Vaak blijven mensen hangen bij de recepten en gerechten die zij kennen en lekker vinden. Toch is het ook erg leuk om nieuwe recepten uit te proberen en er zo … Lees verder →
 • Waarom maken koolhydraatarme recepten je gelukkig?
  Is het je wel eens opgevallen (als je tenminste koolhydraatarme recepten bereidt voor je ontbijt, lunch of diner) dat je er een stuk gelukkiger van wordt als je koolhydraatarm eet … Lees verder →
 • Het verschil tussen een barista cursus en barista workshop
  Wanneer mensen er achter zijn gekomen dat ze graag meer willen leren over koffie, het bedienen van een espressomachine en eventueel een barista willen worden weten ze niet goed of … Lees verder →
 • Winterse kost: Boeuf bourguignon
  Het weer buiten doet het niet altijd meer vermoeden, maar het is nog steeds winter. Dat betekent dat we onze buikjes nog vol mogen eten met winterse kost. Ik heb … Lees verder →
 • De heerlijke geur van Toscaanse jasmijn.
  Heeft u weleens gehoord van een Toscaanse jasmijn? Hij is ook wel bekend als de sterjasmijn. Net als andere jasmijn geurt hij heerlijk. Maar de Toscaanse jasmijn heeft nog meer … Lees verder →
kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

Tamar Creatief

Inspiratie voor naald en draad

%d bloggers liken dit: