Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Avocadospread recept

Na jaren altijd 4 boterhammen per dag te hebben gegeten eet ik nu alleen nog boterhammen op woensdagmiddag met de meiden en in het weekend tijdens de lunch. De rest van de tijd eet ik meestal salades en ontbijt ik met pap of een smoothie. Dat bevalt me prima! Omdat ik zo weinig brood eet vind ik dat ik de keren dat ik het eet mezelf wel mag verwennen met lekker brood van District die sindskort bij ons in de buurt is gevestigd. Vaak eet ik rucola met een eitje op mijn brood, een avocado of gewoon kaas of pindakaas. Wat ik de laatste tijd vaak maak is avocadospread. Smaakt lekker fris door de citroen en de basilicum.

Wat heb je nodigimg_3096
– 1 rijpe avocado
– 1 el citroensap
– 4 el roomkaas naturel
– handje basilicumblaadjes in stukjes gescheurd
– zout en peper

Prak de avocado en roer de rest van de ingrediënten er doorheen. Je kunt er ook nog pompoenpitjes overheen strooien.

Eet smakelijk!

Advertenties

Eén reactie op “Avocadospread recept

  1. Margo Hermans
    februari 21, 2016

    Klinkt goed! Eet ook zelden nog brood, dus inderdaad wanneer ik het wel eet dan wil ik er zeker ook van genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op februari 21, 2016 door in Hapjes, Lunchgerechten en getagd als , , , , , .

RSS Bee Jee kookt!

kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

Tamar Creatief

Inspiratie voor naald en draad

%d bloggers liken dit: