Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Een carrière als topsporter begint met een goede basis.

Het is maar voor weinig mensen weggelegd, echter zijn er veel mensen die er vroeger en nu zelfs nog steeds van hebben gedroomd of dromen. Zo denken zij als kind zijnde dat zij het kunnen halen, echter is de realiteit dat slechts zo’n vijf tot tien procent van de mensen het ook daadwerkelijk zal redden/ heeft gehaald. Dit is namelijk een carriere als topsporter. Hoe hard iemand ook gedurende heel zijn leven eraan werkt, alles is afhankelijk van het talent, de potentie en de lichaamsbouw die je vanaf je geboorte mee hebt gekregen.

Maar om in ieder geval een eerlijkere kans te krijgen op een carrière als topsporter, dan is het belangrijk dat je als kind al voldoende vitaminen en voedingsstoffen binnen krijgt. Als je namelijk als kind al voldoende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgt (dagelijks) dan bevordert dit de groei en ontwikkeling van je lichaam (zowel de botten als de spieren). Vooral de groei en ontwikkeling van de spieren is van enorm groot belang, aangezien de spieren zo sterk maar ook zo flexibel mogelijk moeten blijven/ worden om een goede kans te maken op een carriere als topsporter.

Mocht u of uw kind echter niet voldoende binnenkrijgen aan vitaminen, mineralen of voedingsstoffen, dan kunt u altijd nog gebruik maken van enkele supplementen. Deze supplementen zijn vandaag de dag verkrijgbaar als pillen, poeder (oplosbaar) of zelfs als drankjes of shakes. De supplementen dienen namelijk als extra aanvulling op uw dagelijkse hoeveelheid vitaminen, mineralen en/ of voedingsstoffen. Enkele voorbeelden van vitaminesupplementen zijn een vitamine b12 of vitamine d supplement. Een voorbeeld van voedingssupplementen zijn supplementen die extra koolhydraten of vezels bevatten. Deze supplementen zorgen er echter simpelweg voor dat u kunt blijven leven zoals u gewend bent, zonder de belemmeringen die een eventueel tekort kan veroorzaken. Dit is van belang om uw droom als topsporter te kunnen verwezenlijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 5, 2015 door in Vitaminen.

RSS Bee Jee kookt!

 • Is koken met quinoa gezond?
  In steeds meer recepten wordt gebruik gemaakt van quinoa in plaats van rijst. Quinoa is wel een stuk duurder dan rijst en desondanks ruilen veel mensen hun vertrouwde rijst in … Lees verder →
 • Gezonde tussendoortjes
  De gezondste tussendoortjes maak je gewoon zelf. In de supermarkt heb je een enorm aanbod van tussendoortjes. Wel zo makkelijk maar eigenlijk helemaal niet zo gezond. Het punt bij veel … Lees verder →
 • Het frituur dieet uit de airfryer.
  Voor veel mensen zou het frituur dieet een uitkomst kunnen bieden, dit is namelijk geen dieet waarbij je niet veel mag eten. Het is juist de bedoeling dat je zoveel … Lees verder →
 • Courgettesoep
  Met courgettes kun je ook een heerlijke soep maken. Het is een welkome afwisseling op de veel traditionelere kippen- of tomatensoep. Een courgettesoep is bovendien makkelijk te bereiden en je hoeft … Lees verder →
 • Kippenpoten uit de oven.
  Een fijn traditioneel gerecht uit de oven zijn kippenpoten. Ik herinner me nog van vroeger dat mijn moeder in het weekend vaak kippenpoten uit de oven voor ons maakte, lekker … Lees verder →
kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

My Berkeley Bowl

Making my way through the exotic fruits and vegetables of the Berkeley Bowl aisles, one delicious recipe at a time

%d bloggers liken dit: