Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Smoothie bieten met banaan en blauwe bessen

In Noorwegen, ja weer Noorwegen, zag ik een red velvetcake. Die zag er zo prachtig uit dat ik hem thuis wel wilde maken. Ik wilde alleen geen voedingskleurstof gebruiken dus kocht ik bietensap. Uiteindelijk toch geen zin om de cake te maken. Daar zat ik dan met de bietensap en ik haat bietjes… Bah, de laatste keer maakte ik bietensoep van de bieten uit het Odin pakket en die was ook al niet lekker. Zonde om weg te gooien dus dan maar een smoothie met bietensap er in. Eerst alleen met blauwe bessen, maar dat smaakte niet zo lekker dus gooide ik er een banaan door. Want als je een banaan door je smoothie doet dan smaakt de smoothie voornamelijk naar banaan en daarom gebruik ik die eigenlijk nooit in een smoothie.

Uiteindelijk smaakte de smoothie prima met een subtiel bietensmaakje

Voor 1 vol glas
– 1/2 glas bietensap
– 2 handen vol blauwe bessen
– 1 banaan
– sap van een 1/2 limoen

Alles in de blender en klaar.

IMG_0383.JPG

Advertenties

Eén reactie op “Smoothie bieten met banaan en blauwe bessen

  1. agoodmoodandfood
    augustus 26, 2014

    Lijkt me heerlijk en super gezond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op augustus 16, 2014 door in Drankjes, Groene en andere smoothies, Ontbijtrecepten en getagd als , , , , .

RSS Bee Jee kookt!

kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

Tamar Creatief

Inspiratie voor naald en draad

%d bloggers liken dit: