Bee Jee kookt!

Het leukste foodblog van Nederland.

Groene Smoothie bleekselderij, peer en blauwe bessen

Vandaag ging ik me er toch aan wagen… Een groene smoothie met bleekselderij! Ik ben namelijk geen fan van rauwe bleekselderij. Dit zou ik dan ook echt niet gemaakt hebben als ik niet zoveel bleekselderij over zou hebben. Maar eerlijk is eerlijk, hij smaakte goed. Niet heerlijk maar gewoon ok. Je proeft voornamelijk de peer en de blauwe bessen.

Wat heb je nodig voor ca 2 glazen
– 3 stengels bleekselderij
– 1 peer ongeschild
– flinke handvol blauwe bessen

Alles in de blender en met wat water verdunnen.

Drink smakelijk!

Groene smoothie bleekselderij peer blauwe bes

Advertenties

Eén reactie op “Groene Smoothie bleekselderij, peer en blauwe bessen

  1. 4puremacharen
    mei 9, 2014

    Inderdaad bleekselderij die over is, wordt bij mij vaak aanvullend kippenvoer. Als ik het die week al een keer gegeten heb, is dat voor mij al genoeg. Wellicht kan ik deze smoothie eens gaan proberen? Hij ziet er lekker uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

RSS Bee Jee kookt!

kookgek wilma

Lekkere en smaakvolle recepten.

Tamar Creatief

Inspiratie voor naald en draad

%d bloggers liken dit: